Manufacturing / RnD

Verstaalta.fi on voimakkaasti kotimaiseen työhön ja materiaaleihin panostava yritys joka toimii sekä myyntikanavana että tuotevalmistajana. Tämä mahdollistaa nopeat valmistusajat tuotteille sekä tuotteiden valmistuksen asiakkaiden tarpeiden mukaan, omilla mitoilla, väreillä ja muilla asiakaskohtaisilla valinnoilla. Paikallisena toimijana pystymme hyvin reagoimaan asiakastarpeisiin ja vastaamaan tuotteidemme laadusta ja tarkoituksenmukaisuudesta ennen valmistusta kuin myös sen jälkeen. Tuotteiden laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aiheita joista emme ole valmiita tinkimään.

Asiakaspalaute

Vaikka tuotteet suunnitellaan sidosryhmien, kouluttajien ja käyttäjien avulla niin parannettavaa löytyy aina ! Jos meiltä puuttuu tuote, jokin tuotteen ominaisuus tai toteutustapa ei miellytä tai jonkin tuotteen käyttö hankaloituu ajan kanssa niin kerrothan siitä aina meille ! On olemassa tilanteita joiden ennakointi on miltei mahdotonta, esimerkiksi jos tulee ilmi että kemikaalierä ei kestäisi UV-säteilyä kuten pitäisi, tällöin emme pysty reagoimaan tilanteeseen muutoin kuin asiakaspalautteen kautta.

Materiaalit

Käytämme erilaisia materiaaleja tuotteisiimme ja pyrimme löytämään aina tarkoituksenmukaiset materiaalit tuotekokonaisuuden valmistamiseksi. Esimerkiksi alumiini on materiaali jolla saavutetaan hyvä korroosiokesto ja keveys tuotteille. Agilityn numerosarja voidaan alumiinivalmisteisena ottaa kerralla kantoon ja alumiini säilyttää hyvin muotonsa jolloin muoville ominaista avautumista ei esiinny. Tämä mahdollistaa hyvän säilytettävyyden kun mittatarkan nipun osat asettuvat tarkasti päällekäin.

Kertopuu ja vaneri ovat kotimaisia puujalostuksen huipputuotteita joiden etuna on mittatarkkuus, jäykkyys ja keveys. Kertopuu on lähtökohtaisesti erittäin suurta lujuutta vaativiin kohteisiin valmistettu puutuote joka valmistetaan puuviiluista liimaamalla. Tällöin rakenteessa ei esiinny oksakohtia jotka ylettyvät koko palkin läpi heikentäen kantavuutta.  Kertopuu mahdollistaa kevyet ja vahvat puurakenteet pitkille jänneväleille ja jättää silti puulle ominaisen pehmeän iskunvaimennuksen. Näitä ominaisuuksia hyödynnetään paljon koirapuolen tuotteissamme.

Teräs sopii erinomaisesti suurta vahvuutta vaativiin kohteisiin sekä siirtämään tuotteen painopiste halutulle tasolle (yleensä mahdollisimman lähelle maata). Käytämme terästä myös sen magneettisten ominaisuuksien vuoksi joiden avulla saavutamme uudentyyppisiä ratkaisuja lisäämään tuotteiden turvallisuutta.

Tuotekehitys

Agilitytuotteiden tuotekehitys on hyvin vuorovaikutteista koirakoulujen kanssa. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan vahvasti yhteistyössä paikoissa joissa ne saavat osakseen hyvin paljon kulutusta, siirtelyä ja muuta kovaa käyttöä. Näin pystymme varmistamaan tuotteissa käytetyt ratkaisut ennen tuotteen julkistamista myytäväksi tuotteeksi yleisille markkinoille sekä saamaan käyttäjäpalautetta tuotteistamme suurelta määrältä alan ammattilaisia.

Muiden tuotteiden osalta tuotekehitys painottuu alakohtaiseen konsultointiin ja yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.